... és még mályvás is. Egy botanizáló ismerősöm szerint egy terepgyakorlaton három új növényt érdemes tanulgatni, a sok egyszerre nem megy. Ez itt kettő, meg a gomba, persze van benne más növény is. Zsenge cukkinit héjastól felkarikáztam, megszórtam sóval és szárított medvehagymával. Pár percet állt, aztán kistermelői vajon, serpenyőben megsütöttem, kiszedtem. A vajmaradékra dobtam a feldarabolt, általam délelőtt gyűjtött gombát, megsóztam, ráaprítottam néhány gerezd foghagymát és elpároltam a nedvességet belőle. Amikor jól lepirult rátettem az apróra vágott kereklevelű repkény, petrezselyem és bazsalikom leveleket és levettem. Úgy tálaltam, hogy alulra került a cukkini karika, ráhalmoztam a gombát és némelyik kupacra házi reszelt füstölt sajtot is tettem..... akkor már többször megkóstoltam és tudtam, hogy ez annyira jó, hogy meg is osztom veletek , ezért feldíszítettem erdei mályva virágokkal és repkény levelekkel..... lefotóztam húsz féle képpen és gyorst befaltam a felét, a többit nem mertem egyszerre..... és akkor jött az ötlet, hogy keressek egy ínyencet a másik felére. .... és találtam Kátai Laci személyében. Remélem jó véleménnyel lesz.