Dédi konyhájában....
...kislánykorában ...nincs műanyag.

"Gyere vissza az Életbe!".... és hozd el a családod, vagy a barátaid. Lépj vissza velünk az Időben a sparhelthez, a gyertyafényhez, a Vadon adta ízekhez - somhoz, csipkéhez, kökényhez, szederhez, jurdához, gombához... sült - tökhöz, almához, krumplihoz, a platnin pirított kenyérhez, "az úgy vót"-hoz.....

 

Programlehetőségek:
A.   Egy este nálunk
B.   Zsuzsi néni mesél
C.   Betlehemes érkezik

 

 A programokat adja:

Helyszín:                     Biobia Házikó, Jakab-hegy, Mecsek, Baranya, Magyarország

Időtartam:                   2 óra + 766 m séta fel (min. 10 perc) és séta le - a cserkúti templomtól a hegygerincre induló kék háromszög túrista jelzésen - a Cserkút és                Kővágószőlős községhatár-táblájánál, az aszfaltút melletti parkolóból.

Résztvevők száma: max. 6 főMegrendelés telefonos időpontegyeztetéssel: 30/437-2340 és egy e-maillal a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

             A honlap nem készülhetett volna el Nagy Balázs túratársam baráti segítsége nélkül, aki hallatlan türelemmel viselte a sztrókosan össze-vissza gondolkodó    "megrendelő" hol így legyen, hol úgy legyen" változtatási kéréseit, a "gondolok egyet, telefonálok és azonnal szeretném"-et.