Hogyan is gondolok én az egészségesre és környezetbarátra együtt? Kenyér - nekem a fő táplálékom, mindegy, hogy fehér, barna, magos vagy nem magos, mindegyiket szeretem, de főleg Éva és Kati kenyereit. Rajta kacsazsír van a szomszéd kacsából. Nem tudok olajosakat jól emészteni - lehet, hogy azért mert gyerekként ilyenekkel etettek. A kacsazsír a lelkemnek is jót tesz, sorjáznak a kedves emlékek.... aztán végre nálunk is kibújt a medvehagyma, és vannak foltok, amiből már lehet szedegetni - nem két levél kandikál összesen. Vérkeringési problémák mindig voltak a felmenőimnél, úgyhogy nem árt, ha eszem (amikor nincs, fokhagymát, vagy hagymát szinte minden reggel falok - nekem jó a szagom . Júdásfüle gomba van még a kenyeremen, csak úgy nyersen.... és ezek így egyben főúr(hölgy)i lakoma. Nemcsak teákkal, macerátumokkal.... lehet egészséget őrizni, hanem ilyen egyszerűen is. Persze azért ittam hozzá egy jó bögre cickafark teát is. Szóval az egészséges az nekem helyi, sok benne az erdőből való nyers..... és még környezetbarát is, pl. a karbonlábnyomom szinte számmal kifejezhetetlen ilyenkor. Válasszátok a helyit, aminek ismeritek a történetét! Jó hagymázást reggelente!