Hold kaland a Babás Szerköveken

Ha süt, akkor csacsogva, látva a következõ lépés helyét. Ha nem süt, akkor kicsit megszeppenve, lelassulva, a föld lábadadta tapintására hagyatkozva, ha esik, akkor elázva.... Akárhogy is van, életed meghatározó élményét ígérik az éjszakai Babás szerkövek. A fény a holdsugáron kívül, egymás segítése lesz..... és amikor éppen eleget ámultál, vagy "küzdöttél" az erdõben, feltûnik a Házikó, ahol hajdani konyha-illat, pattogó tûz, gyertyafény és a vadon ízei várnak.

A program típusa: bakancsos, öko-, gasztro-, egészségmegörzõ- csapatépítés
Vezeti: Bia, Éva vagy Kati
Ideje: 3 óra


Létszám: 2-6


Helyszín: Biobia házikó, Jakab-hegy, Mecsek


Vadonkóstoló (vacsorával egyenértékű): medvehagyma bigyó,házi kenyér, erdei gomba, "gazos" kencék, házi zsír, erdeilekvár, pöszögtetett /fermentált zöldségsaláta, renben sült tök,vagy krumpli, vagy alma, vagy csicsóka és izletes gyógyteák.

Ár:  50.000 Ft/csoport

Idõpont egyeztetés, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

 

             A honlap nem készülhetett volna el Nagy Balázs túratársam baráti segítsége nélkül, aki hallatlan türelemmel viselte a sztrókosan össze-vissza gondolkodó    "megrendelő" hol így legyen, hol úgy legyen" változtatási kéréseit, a "gondolok egyet, telefonálok és azonnal szeretném"-et.