Jó volt találkozni, sok régi "harcostárssal" és mindjárt be is álltak segíteni. Kenték a kenyereket, rakosgatták a poharakat, adagolták a salátákat..... köszönet érte. Elvittem a minigrill sütőt és abban melengettük a sült tököket és almákat, így az illatok is nagyon különlegesek voltak..... Hogy mi ízlett? A káposztás csicsóka kencéért meg voltak őrülve, az erdei vadzöldséges lilahagymás krumpli saláta mind elfogyott, nagyon tetszett a húsevőknek a foghagymával spékelt, gombaporokkal párolt rövidkaraj, a töltött almára is vevők voltak - a galagonyás, fügés krémmel töltöttem, aminek ismeritek a születéstörténetét. A jóféle töttösi kolbász, orfűi sajt is ment, a zelleres-céklás kencés kenyérből maradt, a sütik elfogytak. Egyre több a gluténmentes diétás, nagyon örültek a meggyes-rizslisztes piskótának.... a vasárnapi túrán pedig a sütőtökös aludttejes sütimaradéknak.