A brigád

bia kicsi
 
 
Németh Ibolya Biobia brigádvezető: 
Többszörös újrakezdő nő, anyuka, nagymama, segítő természetember vagyok. Eligazodok a Vadonban. Életem nagy vágya, hogy egy -  ugyanazt a nyelvet beszélő csapatban dolgozhassak, beteljesülni látszik. A Biobia Brigáddal folyamatosan teremtünk lehetőségeket, hogy örömökhöz, testi-lelki-szellemi táplálékhoz juthassunk mi is és ti is.
 
 
 
nati kicsi
 
 
Fürtös Natália:
A természet közelségének jótéteményét igazából felnőtt koromban éreztem meg, ami azóta is újra és újra hív. Amivel legtöbbet foglalkozom, az az agyag, a kerámia készítés, ezenkívül mindenféle más művészeti dolog létrehozása is érdekel, ami motiválni tud. Mozgásként pedig a jóga és az önkifejező szabadtánc teszi kerekké az életem. Mindezt szívesen megosztom másokkal is.
 
 
 
orsi kicsi
 
Hirth-Szabó Orsolya:
Gyerekkorom óta szeretem a természetet, sokat mászkáltunk erdőn és mezőn és mindig sikerült valami érdekeset találni. Ezzel a vonzalommal édesapám és nagyapám fertőztek meg már egész kicsi koromban. Később az érdeklődésem a természet iránt odáig vezetett, hogy biológia-környezettan tanár szakon végeztem az egyetemen. A tantermi tanítás helyett azonban mindig inkább az erdei iskolát választottam. Szeretek akár gyerekekkel, akár felnőttekkel bóklászni az erdőben, és látni az izgalmat a szemükben, ahogy a természet apró szépségeire rácsodálkoznak.
Szabadidőmben szeretek alkotni, természetes dolgokból valami szépet létrehozni, mostanában a festés az, ami sok örömöt és sikerélményt lop a hétköznapjaimba. A kézműves tapasztalataimat és a természetben szerzett élményeimet szívesen megosztom veletek is, ha egy jó hangulatú csapatépítésre vágytok, vagy egy csendes beszélgetős, alkotónap keretében szeretnétek kiszabadulni a hétköznapok mókuskerekéből. Kisgyerekes anyukaként mostanában csak kevés időt tudok szakítani a hobbijaimra, ezért a közös alkotás sok örömöt nyújt nekem is.
 
andi kicsi
 
 
Illés Andrea:
A csapat adminisztrációs és logisztikai támogatója vagyok. Szeretek a természetben lenni, a hátizsákos nomád csavargás, a stoppos utazgatás és a barlangászat révén sok érdekes helyen jártam. Önkéntes munka során ismerkedtem meg a kertészet rejtelmeivel. Nincs is jobb a kertben sétálva a saját paradicsom rágcsálásánál.
 
 
 
Anna kicsi
 
 
Nyirati Anna:
Szeretek szakácsként főzni. Szívemet-lelkemet is belerakom, így a vendégeinknek is nagyon ízlenek az ételeink: finomak, egészségesek, színesek.
 
 
 
 
 
kati kicsi
 
 Tóth Katalin: 
Cserkúton az erdőben élek a természettel és macskáimmal együtt. Házi asszonyi, pék, vendéglátós, befőzős tapasztalatom és cukrász szakmám segítségével nyújtok nektek ízélményeket, akár közös munkában születő étkekkel is. Folyamatos újító kedvem sok különlegességet szül, legújabb kedvencem a birs-batáta krém.  
 
 
 
És még...
 
Dr.Czirmai Ildikó pszichiáter
Dr. Zánkay András pszichológus